Mot varmere tider

Bibi Nerheim, Pia Aamodt-LøkenThomas Stokke

– en akustisk minikonsert som inneholder sanger som holder deg varm mens vi venter på sommeren. Vi byr på gamle og nyere klassikere, glimt i øyet og sammen skaper vi en lun og fin opplevelse.

De tre artistene er Bibi Nerheim, Thomas Stokke og Pia Aamodt-Løken.


Bibi Nerheim

Kommer fra Suldal i Ryfylke på vestlandet, og er utdannet ved LIPA i England og Lee Strasberg Theatre & Film Institute i New York, USA. Har de siste 13 årene jobbet både i England og Norge, har bl.a. spilt: Charlotte i Oliver! (Oslo Nye teater), Sadie i The rise and fall of little voice og Helga ten Dorp i Deathtrap (Queen's Theatre Hornchurch, London), Annas i heddanominerte Jesus christ superstar (Haugesund teater) og Agnetha i kinofilmen The Inbetweeners 2.

Thomas Stokke

Jobber frilans som skuespiller, musiker og sanger og er utdannet fra Bårdar akademiet og Teaterhøyskolen i Gøteborg (Högskolan för scen och musik). Når han ikke er på scenen er stemmen hans å høre på TV i alt fra Disney channel til reklame.Thomas kommer fra Bærum og i mai er han og se i rollen som Peter i Jesus Christ Superstar i Ullensaker Kulturhus.

Pia Aamodt-Løken:

Jobber som frilans skuespiller/sanger og er utdannet fra Bårdar Akademiet og har en Bachelor fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag.

Pia har vært på turné med en egenprodusert forestilling og workshop med Den kulturelle Skolesekken i Nord-Trøndelag hele tre ganger, turnert Norge rundt med barneforestillingen Hva er det for no`i do, mon tro?, spilt Rødnissejenta i Jul i Blåfjell, og har høsten 2018 hatt hovedrollen i forestillingen Noob på Turnéteatret i Trøndelag.

Kart

Publisert 25. april 2019, oppdatert 29. april 2019