Temakveld: Hvordan støtte barnets utvikling, regulering, selvfølelse og mestring?

Temakveld: Hvordan støtte barnets utvikling, regulering, selvfølelse og mestring?

Diakonhjemmets barnehager inviterer til temakveld med en forelesning med Belinda Ekornås. Hun er psykologspesialist med doktorgrad om selvfølelse og venneforhold hos barn.

Barn trenger at voksne støtter barnets forståelse, selvregulering og evne til å mestre. Voksnes støtte påvirker hvordan barnet utvikler følelser, tanker og hvordan de oppfører seg.

Belinda Ekonås vil fortelle om hva som er utviklingsoppgavene i ulike aldre, og hvordan voksne kan gi alderstilpasset hjelp og støtte. Dette blir illustrert gjennom eksempler på vanlige vansker og reaksjoner hos barn.

Hvordan foreldre selv kan sette i verk tiltak for å hjelpe barns selvregulering og gi strategier for mestring er sentralt.

Om arrangementet

Temakvelden er et arrangement i regi av Diakonhjemmets barnehager Steinerud og Borgenveien. Arrangementet er tilpasset til foreldre/foresatte og personalet i barnehagen. Kommer du fra en annen barnehage, eller bare er interessert i tematikken er du velkommen. Temakvelden er åpen og gratis for alle, men du må melde deg på.

Om foredragsholderen

Belinda Ekornås

Belinda Ekornås

Ekornås er psykologspesialist med doktorgrad om selvfølelse og venneforhold hos barn. Til daglig jobber hun ved RVTS Øst.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om arrangementet? Ta kontakt med arrangørene:
Stine Resell
Lisbet Røsok Maloku

Kart

Publisert 17. april 2019, oppdatert 27. mai 2019