Aktuelt

Adm.dir og forstander Ingunn Moser (t.v.) og direktør for Utdanningsetaten i Oslo, Marte Gerhardsen (t.h.) signerte kontrakt om forprosjekt til en ny videregående skole i Oslo. Foto: Kjersti Busterud/VID

Utdanningsetaten og Diakonhjemmet signerte kontrakt

Arbeidet med en ny videregående skole i Oslo med fokus på helse- og oppvekstfag er i gang. Utdanningsetaten i Oslo (UDE) og Diakonhjemmet signerte fredag 9. desember kontrakten om forprosjektet til skolen, som får plass til 810 elever.

9. desember 2022
– Det er trygge hjem vi bygger

– Det er trygge hjem vi bygger

– Diakonhjemmet er kjent for å yte god omsorg og nestekjærlighet, og det er derfor veldig fint at vi utvider vårt samarbeid. Sammen skal vi gi gode og trygge hjem for våre eldre i årene som kommer, sa Oslos byrådsleder, Raymond Johansen, da han sammen med prost Trond Bakkevig la ned grunnsteinen for Diakonhjemmet Omsorg+, fredag 12. oktober.

13. oktober 2018
Diakonhjemmet hage
Dette er historien om hvordan grunnsteinen ble en grunnstein

Dette er historien om hvordan grunnsteinen ble en grunnstein

Et nytt bygg skal ha en grunnstein. Slik er det bare.

10. oktober 2018
Diakonhjemmet hage
Lan Marie Nguyen Berg, byråd miljø og samferdsel, og Idar Magne Holme, administrerende direktør/forstander, signerte avtalen i Oslo Rådhus.  Foto: Redink/Thomas Haugersveen for Klimaetaten.

Signerer klima-avtale med Oslo kommune

Sammen med et 90-tall andre firma og organisasjoner i Oslo er Diakonhjemmet nå blitt partner i «Næring for klima». Avtalen forplikter Diakonhjemmet til å bidra for å gjennomføre Oslos klimamål.

24. august 2018
Diakonhjemmet
- Et veldig tydelig signal til politikerne

- Et veldig tydelig signal til politikerne

- Det at et så stort utbyggingsprosjektet arbeider med en BREEAM-sertifisering er et veldig tydelig signal til politikerne om at utbygger tar samfunnsansvar og miljø på alvor, sier prosjektleder Inès Carlton ved Golder.

1. juni 2018
Diakonhjemmet hage
- Diakonhjemmet hage skal bli noe unikt - sier Kari Andreassen.

- En unik mulighet til å etablere nye tjenester og arenaer

Kari Andreassen skal jobbe med utvikling av konseptet Diakonhjemmet hage. Nå settes det fart i arbeidet med innhold og samarbeid på tvers – samtidig som det jobbes videre med bygninger og reguleringsplan.

4. mai 2018
Diakonhjemmet hage
Det er mandag morgen midt i april – overskyet og småkaldt, og lite summing i kubene. Derfor må Linda Kristiansen, som har birøkt som hobby og eier en av kubene, hjelpe dem i gang med litt mat – honning, selvsagt.

De første bikubene er på plass

To bikuber er nå satt ut i parken. Dermed har Steinerud fått 40.000 nye innbyggere – med vinger.

25. april 2018
Diakonhjemmet hage
Diakonhjemmet Eiendom - fra venstre: prosjektleder Jon Solsrud, økonomi- og eiendomsdirektør Robert Hansson, eiendomssjef Bjørn Knutsen, forvaltningssjef Erling Nordstrand, og prosjektleder Per Reitan.

– Viktig å være tydelig på våre miljøambisjoner

Diakonhjemmet har forpliktet seg til å følge 10 strakstiltak for grønne bygg. Tilslutningen til bransjens egne tiltak – som stiller miljøkrav ved bygging og drift – er konkrete grep for et mer miljøvennlig og bærekraftig samfunn.

6. mars 2018
Diakonhjemmet Eiendom