Aktuelt

Se annonsen på finn.no, og ta en flytur over Diakonhjemmet hage

Vi du være med på et av Oslos større utviklingsprosjekter?

Diakonhjemmet står foran omfattende utviklings- og byggeprosjekter og søker derfor en erfaren prosjektleder for bygg og eiendom

29. mai 2019
Diakonhjemmet Eiendom
Borgenveien barnehage

Barnehagelærer med blikk for det gode møtet

Er du en barnehagelærer som er opptatt av omsorgen for hele familien og hvordan vi gjennom den kan hjelpe barna å bære sine liv? Borgenveien barnehage søker barnehagelærer i 100% fast stilling på småbarnsavdeling med 10 barn. I stillingen ligger en 20 % andel som pedagogisk leder. Barnehagen har 56 barn, fordelt på to småbarns- og to storebarns-avdelinger.

29. mai 2019
Borgenveien barnehage
Nordberghjemmet ligger i rolige omgivelser nær kolletivtrafikk

Sykepleier natt 50-70 % stilling, arbeid hver 3.-4. helg

Nordberghjemmet har ledig nattstilling for sykepleier 50-70% med arbeid hver 3.– 4. helg eller oftere hvis du ønsker det. Vi er fleksible med tanke på tilpassing av turnus. I Virkes tariff økes nattillegget ved hyppigere helgearbeid.

28. mai 2019
Nordberghjemmet
Kjærlighet til uteliv

Leken barnehagelærer søkes til småbarnsavdeling

I Steinerud barnehage trenger vi en barnehagelærer i 100% vikariat på en småbarnsavdeling med 10 barn. Vikariat fra 1. august 2019 til 3. juli 2020 med mulighet for fast ansettelse.

9. mai 2019
Steinerud barnehage
Kontoret vil ligge på Nordberghjemmet

Senior lønns- og regnskapskonsulent til virksomhet i vekst

Diakonhjemmet Omsorg er inne i en spennende vekstfase. Tjenestetilbudet og arbeidsomfanget øker og vi søker derfor å styrke økonomifunksjonen.

9. mai 2019
Diakonhjemmet Omsorg