Aktuelt

Vil du hjelpe til i en vanskelig tid på en av våre tre sykehjem, eller i hjemmetjenesten?

Kan du bidra? Vi har behov for ekstra helsepersonell for å håndtere korona-pandemien

For å ha nok personer på jobb gjennom koronapandemien trenger Diakonhjemmet Omsorg helsepersonell. Er du utdannet sykepleier, vernepleier, legestudent ferdig med 6. semester eller helsefagarbeider? Er du pensjonert? Pensjonister kan nå jobbe under koronapandemien uten å tape pensjon.

20. mars 2020
Diakonhjemmet Omsorg AS
Vi har brukere over hele Oslo. Sykepleiere vil derfor arbeide på et av hjemmetjenestens to kontorer i Oslo.

Vil du bli del av en herlig og faglig dyktig hjemmetjeneste?

Diakonhjemmet Omsorg Hjemmetjenest er i stor vekst, og vi trenger å styrke vår bemanning med flere sykepleiere nå som vi ekspanderer driften. Stillingene er faste, med tilpasset størrelse og arbeidstid.

18. mars 2020
Diakonhjemmet Omsorg Hjemmetjenester
Vi trenger deg med på laget!

Ammerudlunden har to ledige stillinger som sykepleier

Ammerudlunden har ledig to stillinger som sykepleier i 100 % med dag/kveld-turnus, med arbeid hver 3. helg. Vi kan gjøre små tilpassinger av turnus ved behov.

2. mars 2020
Ammerudlunden
Direktør for Diakonhjemmet Omsorg, Helle D. Gjetrang kom til Diakonhjemmet i 2015

Oppdrag omsorg

Fra 1. januar 2020 ble Diakonhjemmet Omsorg gjort om til et eget ideelt AS med barnehager, sykehjem, hjemmetjenester og samtalesenter. – Veien dit har handlet om omorganisering, virksomhetsoverdragelser og anbud, og ikke minst en diakonal forankring, sier direktør for Diakonhjemmet Omsorg, Helle D. Gjetrang.

12. februar 2020
Felles Glede på Sagenehjemmet

Felles glede på Sagenehjemmet

Klasse 3C på Bjølsen skole, beboere på Sagenehjemmet og Halvor Seim leder for FellesGlede Ressurspartner samarbeider om prosjektet «Felles glede», som legger opp til generasjonsmøter i lokalmiljøet – enkelt, gjensidig og til felles glede.

7. januar 2020
Sagenehjemmet
Glittum kommer til Sagenehjemmet 1. mars 2020

Ny daglig leder på Sagenehjemmet

Diakonhjemmet Omsorg har gleden av å meddele at Anita Glittum er ansatt som ny daglig leder av Sagenehjemmet. Anita tiltrer 1. mars 2020. Frem til da er avdelingsleder Neelam Sharma konstituert som daglig leder.

3. desember 2019
Sagenehjemmet
Fotoblogg ble fotobok

Fotoblogg ble fotobok

Sagenehjemmets fotoblogg - presentert hver dag på Instagram – har kommet i bokform. Det har blitt en fargerik minnebok for ansatte og beboere. For alle oss andre er det et sterkt samtidsdokument.

30. september 2019
Sagenehjemmet
12 av 16 kandidater var til stede for å motta sertifisering som ICDP-veiledere torsdag 13. juni

Barnehagene på Diakonhjemmet satser på veiledning

Denne våren ble 16 nye ICDP-veiledere sertifisert. ICDP står for International Child Development Program, og er et veiledningsprogram som er utviklet for å støtte foreldre og andre omsorgspersoner.

13. august 2019
Diakonhjemmets barnehager
Direktør for Diakonhjemmet Omsorg Helle Gjetrang syklet rickshawsykkel

Syklet i Pride-paraden

«Engasjert for mennesket – lokalt og globalt» – verdier forplikter. Direktør for Diakonhjemmet Omsorg og rektor ved VID vitenskapelige høgskole deltok sammen med flere ansatte i Pride-paraden lørdag.

24. juni 2019
TEGNING: OBOS

OBOS og Diakonhjemmet utvikler seniorboliger

Diakonhjemmet og OBOS har inngått en avtale om å utvikle seniorboliger sammen. De 60 første leilighetene kommer på Lambertseter i Oslo.

7. mai 2019