Rektor for Fagskolen Diakonova, Gry Ulvedalen gleder seg å invitere studenter og samarbeidspartere til åpning

Rektor for Fagskolen Diakonova, Gry Ulvedalen gleder seg å invitere studenter og samarbeidspartere til åpning

Offisiell åpning av Fagskolen Diakonova

Offisiell åpning i både Oslo og Bergen markerer starten på et nytt utdanningstilbud i høyere yrkesfaglig utdanning. Den 28. august blir det åpning i Oslo og den 29. august feires åpningen i Bergen.

På fagskolens studiesteder samles det studenter, lærere, representanter fra diverse utdanningsorganisasjoner, samarbeidspartnere, lokale myndighetsrepresentanter og næringslivsledere for å feire dette unike utdanningstilbudet.

Fagskolen Diakonova har som mål å bidra til å styrke tiltrengt kompetanse innen helse og omsorg som svarer på behovene i arbeidsmarkedet. Med et unikt tilbud av studieprogrammer innen helse og omsorg vil fagskolen spille en viktig rolle i å utdanne fagfolk som er rustet til å møte utfordringene i dagens helsesektor.

Ny milepæl

- Fagskolen representerer en ny epoke for utdanning i helsesektoren. Vi er stolte over å kunne tilby studenter en praktisk rettet utdanning som vil forberede dem på å lykkes i sine karrierer," sier Gry Ulvedalen, rektor ved Fagskolen Diakonova. - Vår visjon er å være et utdanningssenter for innovasjon og vekst. Jeg synes vi har mye å feire på åpningsdagene, fortsetter hun.

Ulvedalen sier også at hun er takknemlig for de mange dyktige samarbeidspartnere og støttespillere som har vært med på å realisere utdanningen og ser fram til videre samarbeid.

Åpningen markerer en ny milepæl for Fagskolen Diakonova