Idéskisse fra arkitekt Tone Nærø

Idéskisse fra arkitekt Tone Nærø

Oppussing av Sagenehjemmets kafé

I januar og februar skal kafeen på Sagenehjemmet pusses opp. Det blir mulighet for å kjøpe mat i hele perioden. Sist kafeen ble pusset opp var i 2002, derfor blir dette en ganske omfattende oppussing av både rom og møbler. Dessuten er dette en god mulighet til å få stuene til å fungere enda bedre for kafédrift og for alle aktivitetene på Sagenehjemmet.

Kafeen blir modernisert med plass til å lage mer mat i selve kafeen og vi får blant annet plass til en skikkelig kaffemaskin. Stuene skal åpnes ut mot hagen, og vi tar med oss mer grønne planter inn i lokalene. Det blir også flere soner med litt ulike møbler slik at stuene blir bedre tilpasset alle de ulike aktivitetene på Sagenehjemmet.

Tidsplan

Mandag 7. januar starter vi med å pusse opp peisestua. Deretter tar vi rom for rom. Kafeen er fortsatt åpen, men med noe begrensing på bruk.

Onsdag 30. januar – 18. februar stenger kafélokalene. Det blir mulig å kjøpe mat i hele perioden.

Matservering

Når kafeen er stengt vil det fortsatt bli satt frem kald mat og kaffe, og det tas opp bestilling på middag. Det blir mulig å være i møterommet ved siden av frisøren, eller ta maten med et annet sted.

Vi gleder oss til ny og flott kafe der vi ønsker alle velkommen. Beklager ulempene i perioden. Kontaktperson for oppussingen er daglig leder Nina Martinussen +47 414 35 498

Møbleringsplan for kafeen og stuene laget av Tone NærøMøbleringsplan for kafeen og stuene laget av Tone Nærø