Glittum kommer til Sagenehjemmet 1. mars 2020

Glittum kommer til Sagenehjemmet 1. mars 2020

Ny daglig leder på Sagenehjemmet

Diakonhjemmet Omsorg har gleden av å meddele at Anita Glittum er ansatt som ny daglig leder av Sagenehjemmet. Anita tiltrer 1. mars 2020. Frem til da er avdelingsleder Neelam Sharma konstituert som daglig leder.

Anita har tidligere arbeidet som Institusjonssjef på Fagerborghjemmet, og hatt flere lederstillinger både i Oslo kommune, Kirkens Bymisjon og Oslo universitetssykehus. Anita har også vært tillitsvalgt på heltid for Norsk Sykepleierforbund (NSF). Hun har lederutdanning på masternivå, hvor hun blant annet har studert verdibasert ledelse ved Diakonhjemmet.

– Vi er sikker på at med en dyktig leder som Anita på laget vil det bli veldig bra både for Sagenehjemmet og Diakonhjemmet Omsorg, sier direktør for Diakonhjemmet Omsorg, Helle D. Gjetrang.

Anita Gilittum er 53 år og opprinnelig fra Bamble i Telemark, men har har bodd i Oslo siden sykepleierstudiet. Om seg selv sier hun

– Jeg er gift og bor på Frogner, men tilbringer sommeren i kolonihagen på Sogn. På fritida trives jeg aller best sammen med familie og gode venner.

– I jobbsammenheng er jeg opptatt av å ha et åpent arbeidsmiljø med stor takhøyde, hvor vi deler erfaringer, utveksler ideer, lærer av hverandre og drar i lag.

Anita Glittum kommer fra stilling som spesialkonsulent i sykehjemsetaten i Oslo.