Aktuelt

Ta bysykkelen til Diakonhjemmet

Ta bysykkelen til Diakonhjemmet

Oslo bysykkel har fått nytt stativ på Diakonhjemmet. Nå kan du parkere bysykkelen rett ved inngangen til stiftelsen, høgskolen og sykehuset.

9. mai 2017
Diakonhjemmet
Suppe, såpe og frelse – utdanning, omsorg og helse

Suppe, såpe og frelse – utdanning, omsorg og helse

Diakonhjemmet og Frelsesarmeen har mye å lære av hverandre. Derfor har de to organisasjonene inngått en intensjonsavtale med mål om økt kunnskap- og erfaringsutveksling, fagutvikling og tjenesteinnovasjon og sammen være en tydelig stemme for ideell virksomhet.

26. april 2017
Diakonhjemmet Omsorg
Revmatisk sykdom – hva bør du vite?

Hva bør en farmasøyt vite om revmatisk sykdom?

Klinisk farmasøyt Kirsten K. Viktil og Eva Borka ved Diakonhjemmet Sykehusapotek har gitt en oversikt over det viktigste en (apotek)farmasøyt må kunne om revmatisk sykdom i Farmatids fagspalte. Fagspalten gir råd til andre farmasøyter om utvalgte terapiområder.

21. april 2017
Diakonhjemmet Sykehusapotek
Engler i snøen

Engler i snøen

Endelig kom det snøen til Sagenehjemmet. Engler i snøen og snøballkasting har ingen aldersgrense – kakao, kvikklunsj og appelsiner hører med til feriefølelsen.

23. februar 2017
Sagenehjemmet
Høgskolene gjenopptar fusjonssamtaler

Høgskolene gjenopptar fusjonssamtaler

En dom i voldgiftsretten fører til at det ikke blir fusjon mellom stiftelsene Diakonova og Diakonhjemmet, men VID vitenskapelige høgskole og høgskolen Diakonova kan fortsette fusjonssamtalene som ble innledet i 2016.

17. februar 2017
VID vitenskapelige høgskole
Pilegrimer vandret til Diakonhjemmet

Pilegrimer vandret til Diakonhjemmet

En pilegrimsvandring for håp begynte 1. februar ved Retretten. På den første etappen unnet pilegrimene seg en avstikker til Gamlegården i Hartvig Halvorsens vei, der Diakonhjemmet Omsorg har kontor.

1. februar 2017
Dialog
Feiring på Sagenehjemmet

Sagenehjemmet: 50 år i Maridalsveien

For femti år siden, torsdag 26. januar 1967, kunne Sagenehjemmet flytte inn i nye lokaler på Bjølsen. Det gir anledning til å feire – og til å utforske en historie som strekker seg 115 år tilbake i tid.

26. januar 2017
Sagenehjemmet
Forstander/adm.dir. Idar Magne Holme ved Det norske Diakonhjem (t.h.) signerer intensjonsavtalen sammen med Ola T. Gjørtz, adm.dir. i Møller Eiendom.

Vil bidra til sosial ansvarlighet

Diakonhjemmet er i ferd med å utforske nytt terreng. På Harbitz Torg på Skøyen skal eiendomsselskapet Møller Eiendom utvikle et nytt boligområde, hvor de ønsker å bygge opp et tilbud med ulike basistjenester, for eksempel pleie- og omsorgstjenester, kultur- og aktivitetstilbud, barnehage, apotek, samarbeid med lokale aktører, velværeavdeling eller andre tilbud.

21. desember 2016
Kirkelig utdanningssenter nord (KUN) inngår avtale med VID

Kirkelig utdanningssenter nord (KUN) inngår avtale med VID

Styret ved Kirkelig utdanningssenter nord/ Girkolaš Oahpahusguovddáš Davvin vedtok i møte mandag 28. november å gå inn for et strategisk samarbeid med VID vitenskapelige høgskole. Avtalen innebærer en gjensidig intensjon om et samarbeid med sikte på å bidra til utdanning og rekruttering til ulike tjenester i Den norske kirke og til de nordlige landsdeler i særdeleshet.

1. desember 2016
VID vitenskapelige høgskole
Bysykler til Diakonhjemmet

Bysykler til Diakonhjemmet

Til våren blir det veldig lett å komme til og fra Diakonhjemmet. Eiendomsavdelingen har inngått kontrakt med Oslo Bysykkel, UIP. Det blir nytt bysykkelstativ i Diakonveien i nærheten av hovedinngangen til høgskolen og sykehuset.

28. november 2016
Eiendomsavdelingen