Informasjonssenteret ligger i første etasje i Bibliotek- og læringssenteret i Diakonveien 18

Informasjonssenteret ligger i første etasje i Bibliotek- og læringssenteret i Diakonveien 18

Utstilling av årets meditasjonshefte

Informasjonssenteret håper på å spre inspirasjon gjennom visning i større format av årets meditasjonshefte i desember.

Julepynt er ikke bare glitrende kuler og fargerike bånd – det kan være en form for juleminner som fremkaller glede, trygghet og viderefører tradisjoner. Temaet for årets meditasjonshefte er julepyntens symbolske betydning. I år har noen ansatte i Diakonhjemmets virksomheter fortalt sine historier om julepynt som betyr noe for dem.

Utstillingsåpning 1. desember

Årets meditasjonshefte vises på Informasjonssenteret for Diakonhjemmet hage gjennom i hele desember. Fra 1. desember kan besøkende se fargerike bilder av julepynt som spiller en sentral rolle i høytiden og lese refleksjoner som ansatte har delt.

Diakonhjemmet har siden 2004 gitt ut et meditasjonshefte hver advent og påske. Heftet som vises på Informasjonssenteret er nummer 38 i rekken. Tanken bak disse heftene er at de skal være til oppmuntring og ettertanke, og tematisk kretse rundt kirkelige høytider. Selve meditasjonsheftet blir lagt ut på Informasjonssenteret, slik at besøkende kan ta med seg en kopi hjem eller dele det med andre.

Informasjonssenteret gir et innblikk i utviklings- og utbyggeprosjektet Diakonhjemmet hage. Det holder åpnet mandag-fredag, kl. 07.30-16.00. Velkommen!

Heftet er også lagt ut på våre nettsider hvor du kan lese det digitalt. Du kan også ta kontakt med stiftelsen@diakonhjemmet.no for å få det tilsendt.

Her finner du meditasjonsheftene