Aktuelt

Barnehagen har flotte uteområder og mange muligheter til aktivitet

Styrer i Diakonhjemmet barnehage Steinerud

Spennende 100% fast stilling ledig for deg som vil være med på å videreutvikle barnehagene på Diakonhjemmet. Her har du store muligheter til å være med på å forme veien videre.

4. juli 2020
Steinerud barnehage
Har byggeklare tomter for sykehjem, videregående skole og flerbrukshall

Har byggeklare tomter for sykehjem, videregående skole og flerbrukshall

Diakonhjemmet har byggeklare tomter regulert for sykehjem, videregående skole og flerbrukshall. Det er unikt – i en by som er i manko på både tomter og kapasitet.

3. juli 2020
Diakonhjemmet hage
Manuela Ramin-Osmundsen. Foto: Iffit Qureshi

Manuela Ramin-Osmundsen til Diakonhjemmet

Manuela Ramin-Osmundsen blir rådgiver for strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt ved Diakonhjemmet.

29. juni 2020
Fra venstre Haroon, Gry, Loresa, Eric, Anne Louise (avdelingsleder), Silje og Karoline (teamleder vest) utenfor base vest på Diakonhjemmet

Mens Norge var stengt startet storsatsing på hjemmetjenester

Den 1. april startet den nye avtalen med Oslo kommune som gjør at Diakonhjemmet Omsorg Hjemmetjenester nå har 1039 brukere av hjemmesykepleie og praktisk bistand og vokser stadig.

26. juni 2020
Diakonhjemmet Omsorg Hjemmetjenester
Koronaviruset: Diakonhjemmet informerer

Koronaviruset: Diakonhjemmet informerer

Diakonhjemmet sine ulike virksomheter har hevet beredskapsnivå i forbindelse med spredning av koronaviruset i Norge. Her finner du mer informasjon.

24. juni 2020
Diakonhjemmet
Prideflagget heises på Diakonhjemmet

– Glad og stolt over at Pride-flagget vaier over Diakonhjemmet

– Jeg er glad og stolt over at regnbueflagget vaier over Diakonhjemmet denne uken, sier forstander/adm.dir. for Diakonhjemmet Ingunn Moser. Diakonhjemmets motto er engasjert for mennesket. For oss er regnbuefargene et symbol på likeverd: Alle mennesker har samme verdi uavhengig av hudfarge, kjønn, legning, politisk ståsted og religion.

22. juni 2020
Solveig Kopperstad Bratseth

Ny direktør for Kirkens Familievern

Solveig Kopperstad Bratseth er ansatt som ny direktør for Stiftelsen Kirkens Familievern (SKF). Hun har de siste åtte årene vært nestleder i Norsk sykepleierforbund.

4. juni 2020
Stiftelsen Kirkens Familievern
Fra venstre Tommy Thompson, innovasjons- og fagleder, Helle Dorthea Gjetrang, direktør ved Diakonhjemmet Omsorg AS, Hanne Fosser, kvalitets- og utviklingsleder, og Asgeir Frankmo, daglig leder

Steg Norge blir del av Diakonhjemmet Omsorg

– Ved at Steg Norge nå blir en del av Diakonhjemmet Omsorg AS vil vi få et mer helhetlig tjenestetilbud. Vi har fra før barnehager, familievern, samtalesenter og omsorgstjenester. Nå får vi også barnevern, og det er vi veldig glade for, sier Helle Dorthea Gjetrang, direktør ved Diakonhjemmet Omsorg AS.

2. juni 2020
Diakonhjemmet Omsorg
Fra Telenor til Diakonhjemmet

Fra Telenor til Diakonhjemmet

Kjersti Thoen er ansatt som sjef for strategisk støtte og interne tjenester ved Diakonhjemmet.

27. mai 2020
Interimsertifikatet som viser at første av tre faser i BREEAM Communities er godkjent. Fra venstre prosjektleder Jon R. Solsrud, forstander og adm. direktør Ingunn Moser og eiendomssjef Bjørn Knutsen.

Først i Norge med omfattende bærekraft-sertifisering

Diakonhjemmet hage har fått godkjent første fase av BREEAM Communities – et internasjonalt sertifiseringssystem for bærekraft ved større områdeutviklinger.

22. mai 2020
Diakonhjemmet hage