Aktuelt

Se annonsen på finn.no, og ta en flytur over Diakonhjemmet hage

Vi du være med på et av Oslos større utviklingsprosjekter?

Diakonhjemmet står foran omfattende utviklings- og byggeprosjekter og søker derfor en erfaren prosjektleder for bygg og eiendom

29. mai 2019
Diakonhjemmet Eiendom
Borgenveien barnehage

Barnehagelærer med blikk for det gode møtet

Er du en barnehagelærer som er opptatt av omsorgen for hele familien og hvordan vi gjennom den kan hjelpe barna å bære sine liv? Borgenveien barnehage søker barnehagelærer i 100% fast stilling på småbarnsavdeling med 10 barn. I stillingen ligger en 20 % andel som pedagogisk leder. Barnehagen har 56 barn, fordelt på to småbarns- og to storebarns-avdelinger.

29. mai 2019
Borgenveien barnehage
Nordberghjemmet ligger i rolige omgivelser nær kolletivtrafikk

Sykepleier natt 50-70 % stilling, arbeid hver 3.-4. helg

Nordberghjemmet har ledig nattstilling for sykepleier 50-70% med arbeid hver 3.– 4. helg eller oftere hvis du ønsker det. Vi er fleksible med tanke på tilpassing av turnus. I Virkes tariff økes nattillegget ved hyppigere helgearbeid.

28. mai 2019
Nordberghjemmet
Kjærlighet til uteliv

Leken barnehagelærer søkes til småbarnsavdeling

I Steinerud barnehage trenger vi en barnehagelærer i 100% vikariat på en småbarnsavdeling med 10 barn. Vikariat fra 1. august 2019 til 3. juli 2020 med mulighet for fast ansettelse.

9. mai 2019
Steinerud barnehage
Kontoret vil ligge på Nordberghjemmet

Senior lønns- og regnskapskonsulent til virksomhet i vekst

Diakonhjemmet Omsorg er inne i en spennende vekstfase. Tjenestetilbudet og arbeidsomfanget øker og vi søker derfor å styrke økonomifunksjonen.

9. mai 2019
Diakonhjemmet Omsorg
TEGNING: OBOS

OBOS og Diakonhjemmet utvikler seniorboliger

Diakonhjemmet og OBOS har inngått en avtale om å utvikle seniorboliger sammen. De 60 første leilighetene kommer på Lambertseter i Oslo.

7. mai 2019
- Dette er et fantastisk prosjekt. Det fortjener oppmerksomhet, fordi det dere har gjort her er unikt, sa Krogvold i sin åpningstale.

- Dette er et fantastisk prosjekt!

Fotoutstillingen på Sagenehjemmet, med beboerne egne bilder, imponerte Morten Krogvold. – Dette er et fantastisk prosjekt! Noen av bildene gjør inntrykk og de sitter på netthinnen allerede, sier den anerkjente fotografen.

12. april 2019
Sagenehjemmet
På døren til Ammerudlunden står det nå Diakonhjemmet Omsorg.

Alle stilte opp for å ønske Ammerudlunden velkommen til Diakonhjemmet

Torsdag 4. april var det markering av at driften av Ammerudlunden sykehjem ble overtatt av Diakonhjemmet Omsorg.

4. april 2019
Diakonhjemmet Omsorg
Elisabet Askjer Nordahl utenfor Borgenveien barnehage

HELT MED på Diakonhjemmet

– De fleste får uføretrygd nesten automatisk. Få personer med utviklingshemming får en arbeidsevnevurdering av NAV. Her går samfunnet glipp av mye arbeidskraft, arbeidsglede og arbeidsevne, sier Elisabet Askjer Nordahl. Hun er på Diakonhjemmet i forbindelse med utlysningen av en stilling gjennom HELT MED i Borgenveien barnehage.

22. februar 2019
Diakonhjemmet Omsorg
Nina Martinussen Sagenehjemmet, Henriette Bjørn ShieldME og Helle Gjetrang Diakonhjemmet Omsorg

Velferdsteknologi – elektronisk nattilsyn

Den 7. februar ble det inngått en intensjonsavtale mellom oppstartsbedriften ShieldMe og Diakonhjemmet Omsorg. Avtalen gjelder strategisk samarbeid om utvikling av løsning av et tryggere og bedre nattilsyn. Sagenehjemmet vil bistå i utviklingen.

11. februar 2019
Diakonhjemmet Omsorg