Aktuelt

Ammerudlunden sykehjem

Deltidsstilling som aktivitør på Ammerudlunden

Vil du være med på laget vårt? Det er ledig vikariat en dag i uken som aktivitør, med muligheter for forlengelse og utvidelse av stillingen.

14. januar 2020
Ammerudlunden
Forbønn

Innsettelse av Ingunn Moser

Ingunn Moser ble innsatt som forstander/adm.dir. under en enkel seremoni i kapellet ved Diakonhjemmet fredag 10. januar. Moser er den første kvinnelige forstander/adm.dir. i Diakonhjemmets 130 årige historie.

10. januar 2020
Kontoret vil ligge på Nordberghjemmet

Spennende økonomistillinger i Diakonhjemmet Omsorg AS

Diakonhjemmet Omsorg er inne i en spennende vekstfase. Tjenestetilbudet og arbeidsomfanget øker og vi søker derfor å styrke økonomifunksjonen med to stillinger: Business controller og senior lønns- og regnskapskonsulent.

10. januar 2020
Diakonhjemmet Omsorg AS
Felles Glede på Sagenehjemmet

Felles glede på Sagenehjemmet

Klasse 3C på Bjølsen skole, beboere på Sagenehjemmet og Halvor Seim leder for FellesGlede Ressurspartner samarbeider om prosjektet «Felles glede», som legger opp til generasjonsmøter i lokalmiljøet – enkelt, gjensidig og til felles glede.

7. januar 2020
Sagenehjemmet
Går til forskningen

Går til forskningen

Fra 1. januar 2020 begynner direktør for diakoni, kultur og kommunikasjon Sindre Skeie med doktorgradsstudier på fulltid.

13. desember 2019
Glittum kommer til Sagenehjemmet 1. mars 2020

Ny daglig leder på Sagenehjemmet

Diakonhjemmet Omsorg har gleden av å meddele at Anita Glittum er ansatt som ny daglig leder av Sagenehjemmet. Anita tiltrer 1. mars 2020. Frem til da er avdlingsleder Neelam Sharma konstituert som daglig leder.

3. desember 2019
Sagenehjemmet
Rektor Bård Mæland (foto: Espen Utaker)

Bård Mæland ny rektor på VID

Styret i VID vitenskapelige høgskole vedtok i dag å ansette Bård Mæland som ny rektor for VID. Mæland ble konstituert som rektor etter at Ingunn Moser ble administrerende direktør/forstander ved Diakonhjemmet.

2. desember 2019
VID vitenskapelige høgskole
Atriet er sentralt plassert på Diakonhjemmet i Diakonveien 14

Gjestebud fylte storstuen

Hver advent inviterer Diakonhjemmet naboer, menigheter, pensjonister og venner til gjestebud. Nesten 400 møtte opp for julegrantenning og minikonsert.

2. desember 2019
Diakonhjemmet
Lunsjkonserter mandager 2. 9. og 16. desember i atriet på Diakonhjemmet

Lunsjkonserter i advent

VID og Diakonhjemmet serverer musikk, kaffe/te og klementiner i atriet de tre første mandagene i desember. Det blir to konserter med pianisten Ulf Nilsen – en musiker som overbeviser i de fleste sjangere. Den 9. desember kommer en ung jazzkvintett fra Foss vgs.

20. november 2019
I panelet sitter diakonale ledere, kirkeledere og representanter for mediene

Diakonikonferansen: Om kampen for rettferdighet og vern om skaperverket

Hvordan kan kirken være en tydelig stemme i samfunnsdebatten for rettferdighet, menneskeverd og vern om skaperverket, og samtidig romme det store meningsmangfoldet i kirken? I paneldebatten på årets Diakonikonferanse utfordrer vi kirken og diakonale ledere.

17. oktober 2019
Diakonikonferansen 2019