Aktuelt

Solveig Kopperstad Bratseth

Ny direktør for Kirkens Familievern

Solveig Kopperstad Bratseth er ansatt som ny direktør for Stiftelsen Kirkens Familievern (SKF). Hun har de siste åtte årene vært nestleder i Norsk sykepleierforbund.

4. juni 2020
Stiftelsen Kirkens Familievern
Fra venstre Tommy Thompson, innovasjons- og fagleder, Helle Dorthea Gjetrang, direktør ved Diakonhjemmet Omsorg AS, Hanne Fosser, kvalitets- og utviklingsleder, og Asgeir Frankmo, daglig leder

Steg Norge blir del av Diakonhjemmet Omsorg

– Ved at Steg Norge nå blir en del av Diakonhjemmet Omsorg AS vil vi få et mer helhetlig tjenestetilbud. Vi har fra før barnehager, familievern, samtalesenter og omsorgstjenester. Nå får vi også barnevern, og det er vi veldig glade for, sier Helle Dorthea Gjetrang, direktør ved Diakonhjemmet Omsorg AS.

2. juni 2020
Diakonhjemmet Omsorg
Fra Telenor til Diakonhjemmet

Fra Telenor til Diakonhjemmet

Kjersti Thoen er ansatt som sjef for strategisk støtte og interne tjenester ved Diakonhjemmet.

27. mai 2020
Interimsertifikatet som viser at første av tre faser i BREEAM Communities er godkjent. Fra venstre prosjektleder Jon R. Solsrud, forstander og adm. direktør Ingunn Moser og eiendomssjef Bjørn Knutsen.

Først i Norge med omfattende bærekraft-sertifisering

Diakonhjemmet hage har fått godkjent første fase av BREEAM Communities – et internasjonalt sertifiseringssystem for bærekraft ved større områdeutviklinger.

22. mai 2020
Diakonhjemmet hage
Uteliv og naturaktiviterer er viktige for barna

Har du et brennende engasjement for de yngste barna?

I Steinerud barnehage søker vi en pedagogisk leder i 100% fast stilling på vår ene småbarnsavdeling. Avdelingen har 13 barn og det er to barnehagelærere som deler på lederansvaret.

18. mai 2020
Steinerud barnehage
Koronaviruset: Diakonhjemmet informerer

Koronaviruset: Diakonhjemmet informerer

Diakonhjemmet sine ulike virksomheter har hevet beredskapsnivå i forbindelse med spredning av koronaviruset i Norge. Her finner du mer informasjon.

10. mai 2020
Diakonhjemmet
Ledige sommerjobber og ekstravakter i Diakonhjemmet Omsorg

Ledige sommerjobber og ekstravakter i Diakonhjemmet Omsorg

Ønsker du deg sommerjobb/ekstravakter hos en arbeidsgiver med motto – engasjert for mennesket? Diakonhjemmet Omsorg søker helsefagarbeidere, helsefagstudenter med praksiserfaring og sykepleiere/vernepleiere.

8. mai 2020
Diakonhjemmet Omsorg
Er du sykepleier, eller vernepleier og vil ha en verdibasert arbeidsgiver med høyt faglig fokus?

Er du sykepleier, eller vernepleier og vil ha en verdibasert arbeidsgiver med høyt faglig fokus?

Vi kan tilby spennende og faglig utfordrende stillinger for autoriserte sykepleiere/vernepleiere med mulighet til å påvirke og utvikle egen arbeidssituasjon. Det har ledige stillinger på våre sykehjem og i hjemmetjenesten.

8. mai 2020
Diakonhjemmet Omsorg
Reguleringsplanen for Diakonhjemmet hage vedtatt

Reguleringsplanen for Diakonhjemmet hage vedtatt

Bystyret i Oslo har vedtatt reguleringsplanen for Diakonhjemmet hage. – Dette er en stor milepæl for Diakonhjemmet. Nå skal vi gjøre det vi kan for at dette blir til glede for hele byen vår, sier forstander og adm.direktør Ingunn Moser

6. mai 2020
Diakonhjemmet hage
På Ahmad Zaino skolen i Aleppo har elevene fått undervisning i hygiene, og en pose med hygieneartikler til å ta med hjem. Foto: Kirkens Nødhjelp

Enormt behov for såpe, bleier og munnbind

Kirkens Nødhjelp melder om et enormt behov for hygienepakker som kan deles ut til befolkningen i det krigsherjede Syria. Pakkene som nå deles ut inneholder blant annet hansker, munnbind, såpe, bleier og bind slik at folk kan vedlikeholde god hygiene og beskytte seg og andre mot smitte. Bli med og støtt arbeidet!

4. mai 2020