Atriet er sentralt plassert på Diakonhjemmet i Diakonveien 14

Atriet er sentralt plassert på Diakonhjemmet i Diakonveien 14

Gjestebud fylte storstuen

Hver advent inviterer Diakonhjemmet naboer, menigheter, pensjonister og venner til gjestebud. Nesten 400 møtte opp for julegrantenning og minikonsert.

Den populærer sangeren og skuespilleren Hans Marius Hoff Mittet, og pianist Andrè Storeng var nok en av årsakene til at den tradisjonsrike markeringen av inngangen til advent var ekstra godt besøkt i år.

I tillegg til ansatte og studenter tok mange fra lokalmiljøet turen til Diakonhjemmet for å bli med på gjestebud, lansering av adventshefte og julegrantenning.

På programmet var minikonsert, og bydelsutvalgsleder Yngvar Husebye i Vestre Aker bydel fortalte litt om bydelen både før og nå.

Programmet ellers besto av utlodning og servering av gløgg, grøt og julekaker og selvsagt en presentasjon av årets adventshefte.

Adventshefte med høy «frydefaktor»

Siden 2005 har Diakonhjemmet hvert år laget meditasjonshefter til påske og advent. Årets adventshefte har fått tittelen «Forventning og håp», og ble presentert av sykehusprest Aud Irene Svartvasmo. Heftet har bilder av barnehagebarn som tar imot den første snøen og fryder seg i leken. Fotograf Marte Garmann har fanget vinterstemninger, og bildene har fått følge av julesanger. Oppfordringen til Svartvasmo var klar - gå ut og samle på frydefaktorer, et uttrykk hun hadde lært av en pasient.

Er du innom oss kan du ta med deg et hefte, eller du kan få heftet gratis tilsendt i posten. Du kan også lese det i pdf. Les mer

Nyttårskonsert med Sølvguttene

Fikk du ikke med deg dette gjestebudet? Du har en ny sjanse 22. januar, da vi inviterer til nyttårskonsert med Sølvguttene.