Diakonveien Omsorg+

Diakonveien Omsorg+

Diakonveien Omsorg+ er omsorgsleiligheter man blir tildelt etter søknad til Oslo kommune.

Omsorg+-boligene er bemannet hele døgnet med en husvert. I aktivitetssenteret har mulighet for sosiale fellesskap og beboertilbud som for eksempel aktivitetsrom, kjøkken, kafe, kulturarrangementer og treningssenter.

Leilighetene inneholder stue med kjøkkenkrok inklusive hvitevarer, soverom, bad, entre, balkong/uteområde, Boligene er ca. 47 kvm for en enkeltperson og ca. 54 kvm for par. Leilighetene har universell utforming.

Søke om plass

For å få tildelt plass i Diakonveien Omsorg+ må du søke Oslo kommune.

Hvis du får innvilget plass inngår du en leieavtale med bydelen. Du kan søke deg til Diakonveien uavhengig av hvilken bydel du bor i.

Les mer om Omsorg+ og hvordan du søker

Omsorg+ gir deg

  • aktivitet og mulighet for sosialt fellesskap
  • tilpassede leiligheter
  • bemanning hele døgnet ved husvert
  • aktivitetssenter og fellesrom med bl.a. trening, kurs, kulturelle innslag og fellesarrangement
  • tilbud om matservering i kaféen

Det gode hjørnet kafé og spiseri

Kafeen er åpen for alle og ligger i Diakonveien 2 Omsorg+. Det gode hjørnet kafé og spiseri holder åpent fra kl 08 til kl 22 hver dag. Varm lunsj serveres mandag til fredag mellom 11.30 og 13.00. Middag serveres mellom 15 og 17. Vi tilbyr også catering og take away. Kontakt oss på +47 930 71 660.

Kafeen er åpen for alle og holder åpent fra kl 08 til kl 22 hver dag.Kafeen er åpen for alle og holder åpent fra kl 08 til kl 22 hver dag.
Følg Diakonveien Omsorg+

Diakonveien Omsorg+

E-post: d-omsorgpluss@diakonhjemmet.no

Telefon: +47 940 24 574

Leiligheter for eldre som er bemannet hele døgnet ved en husvert. I aktivitetssenteret vil en ha mulighet for sosiale fellesskap og tilgang til felles tjenestetilbud.

Besøksadresse: Diakonveien 2, 0370

Gå til kontaktsiden

Første beboer på plass: – Fenomenal fin leilighet!

– Se her – jeg kan gå rett ut på verandaen – dette blir bra. Jeg har vært pianist hele mitt liv. Nå gleder jeg meg til å spille for de andre beboerne. 88-årige Randi Kvile Sickel smiler bredt der hun sitter i sin nye leilighet i Diakonveien Omsorg+, og gleder seg over at familien bærer inn møbler og kjøkkentøy.

Gå til siden

Senior Arena

Eldre mennesker er en forsømt og ofte glemt gruppe innenfor psyksiske helsetjenester. Svært mange eldre får i dag ikke oppfylt sine rettigheter til et forsvarlig behandlingstilbud, men påklager sjelden vedtak. Det er heller ikke alltid de har sterke pårørende eller pressgrupper som ivaretar dem.

Gå til siden

Tiltak for sårbare eldre

Beboere, pårørende og helsepersonell er, som følge av pandemien, under sterkt press og det er endringer i rutiner. Aktiviteter kan kun utføres med få personer av smittevernhensyn, noe som medfører en sterk reduksjon av aktivitetstilbud.

Gå til siden