Benjamin Endré Larsen blir ny HR-direktør i Diakonhjemmet Omsorg

Benjamin Endré Larsen blir ny HR-direktør i Diakonhjemmet Omsorg

Larsen er ansatt som ny HR-direktør i Diakonhjemmet Omsorg som er en del av Diakonhjemmet. Omsorg drifter barnehager, sykehjem, samtaletjenester, hjemmetjenester i hele Oslo, barnevern og omsorgsboliger.

Direktør for Omsorg, Helle Dorthea Gjetrang, framholder at Benjamin Endré Larsen har bred kunnskap og erfaring fra politikk, arbeidslivsspørsmål, helse og omsorg. Dette er viktig erfaring når vi skal fremme ideell sektors plass i norsk velferd, fortsette å utvikle vår kultur og vårt selvbilde.

– Dette er en viktig stilling for Diakonhjemmet Omsorg. Den nyansatte direktøren skal være en pådriver for arbeidet med å realisere vår strategi, organisasjonsutvikling og implementere og ivareta gode styringsrutiner og internkontroll. Ledergruppen i Diakonhjemmet Omsorg kjenner Benjamin og vi ser alle frem til å få han med på laget, sier Helle D. Gjetrang.

Benjamin vil også samarbeide tett med det etablerte HR nettverket som er i Diakonhjemmet med stiftelsen, Diakonhjemmet sykehus og VID vitenskapelige høgskole.

– Diakonhjemmet Omsorg har en svært viktig rolle som motor for det å tenke nytt og sette en høy standard for hvordan norsk velferd skal bli i framtida. Diakonhjemmet Omsorg er en av de mest spennende ideelle aktørene i Norge akkurat nå, med et bredt spenn av ulike tjenester og sterk vekst. Vi vokser veldig. Kanskje må vi også jobbe litt med å sørge for at vi alle føler oss som en del av et større fellesskap? Vi har en flott historie og nyskaping, men det viktigste er likevel den jobben vi gjør for beboerne, de eldre og ungdommene – alle de menneskene vi er til for – hver dag, sier Gjetrang.

Benjamin Endré Larsen begynner i stillingen 1. august 2022.