Helle D. Gjetrang. Foto: Nicolas Tourrenc

Helle D. Gjetrang. Foto: Nicolas Tourrenc

Lederskifte i Omsorg

Helle D. Gjetrang slutter i Diakonhjemmet Omsorg

Helle D. Gjetrang har vært administrerende direktør ved Diakonhjemmet Omsorg siden mars 2015. Hun har bygget opp virksomheten fra grunnen av til det Omsorg vi kjenner i dag med over tusen ansatte og en omsetning på om lag 500 millioner kroner.

- Jeg er utrolig stolt og takknemlig over ha fått være den øverste lederen av Diakonhjemmet Omsorg gjennom alle opp og nedturer siden 2015. Jeg har sammen med alle de flotte ansatte i Omsorg fått bygget og utviklet gode tjenester til tusenvis av beboere og brukere. Det har vært krevende, men også gitt enormt mye, sier Helle D. Gjetrang.

Diakonhjemmet Omsorg under Helles lederskap har vært en sterk pådriver for forskningsutvikling, for å bygge bedre kvalitet i tjenestene og kompetanse hos ansatte. Helle D. Gjetrang har stått på som en utvikler av nye tjenester og løsninger for grupper som lett blir oversett, og bidratt til at Diakonhjemmet har engasjert seg og blitt kjent i flere deler av landet. Omsorg utfører også en stor vifte av aktiviteter i samarbeid med menigheter, andre trossamfunn og frivillig sektor. Helle har vært sentral i å knytte bånd både eksternt og internt mellom Omsorg og de andre delene av Diakonhjemmet.

- Helle har lagt ned et enormt arbeid og har betydd mye for den betydelige utviklingen hele Diakonhjemmet har hatt, som organisasjonsbygger av det som nå er en av Norges største omsorgsvirksomheter, sier styreleder ved Diakonhjemmet Omsorg, Ingunn Moser.

- Diakonhjemmet Omsorg går nå inn i en ny fase som vil preges av konsolidering og vi takker Helle for hennes store innsats, avslutter Ingunn Moser.

Fra tirsdag 4. oktober er Torfinn Lødøen Gaarden konstituert som administrerende direktør i Diakonhjemmet Omsorg. Gaarden kommer fra stillingen som avdelingsleder for alderspsykiatrisk avdeling ved Diakonhjemmet sykehus