Benedicte Sørensen Strøm blir leder for fag og kvalitet i Diakonhjemmet omsorg

Benedicte Sørensen Strøm blir leder for fag og kvalitet i Diakonhjemmet omsorg

Omsorg styrker arbeidet med kvalitet, forskning og utvikling

Benedicte Sørensen Strøm er ansatt som fag- og kvalitetsleder fra 1. august. Strøm har erfaring som studieleder, førsteamanuensis og dekan ved Fakultet for helsefag ved VID vitenskapelige høgskole. I tillegg vil professor emerita Liv Wergeland Sørbye ved VID være tilknyttet Diakonhjemmet omsorg.

Benedicte Strøm Sørensen har jobbet som FOU-leder i to år i en deltidsstilling ved Diakonhjemmet omsorg. Hun har allerede gjort mye knyttet til omsorgs satsning på eldreomsorg.

- Vi er veldig glade for at hun nå kommer til oss i full stilling, og blir en del av ledelsen ved Diakonhjemmet omsorg, sier direktør Helle Gjetrang.

- Hennes brede erfaring og kunnskap vil styrke oss i vår store satsning på oppvekst og eldreomsorg. Benedicte har, og vil ha, et tett samarbeide med VID vitenskapelige høyskole og Diakonhjemmet sykehus, slik at vi i fellesskap kan utvikle fag og kvalitet i tjenestene, understreker Gjetrang.

- Diakonhjemmet Omsorg vokser hurtig og står overfor spennende oppgaver de neste årene. Jeg gleder meg til å være med på denne prosessen med å sikre at vi leverer tjenester av høy kvalitet til alle våre brukere, uttaler Benedicte Sørensen Strøm.

Liv Wergeland Sørby, sykepleier, cand.philol., ph.d. og professor emerita ved VID vitenskapelige høgskole har i lengre tid vært knyttet til forskning i Diakonhjemmet omsorg.

- Jeg er svært glad og ydmyk over at hun nå vil bruke sin tid hos oss. Dette vil løfte oss faglig og gjøre oss mer synlig, sier direktør Helle Gjetrang.

Helle D. Gjetrang styrker Diakonhjemmet omsorgs satsing på kvalitet, forskning og utviklingHelle D. Gjetrang styrker Diakonhjemmet omsorgs satsing på kvalitet, forskning og utvikling