Aktivitøren Kjersti Haug i samtale med beboer

Frivillig på Sagenehjemmet

Alle mennesker har ulike behov for aktiviteter og sosialt samvær. Det enkelte menneskets ønsker og behov - både fysisk, mentalt og sosialt må ivaretas, og på Sagenehjemmet ønsker vi å tilrettelegge det slik at hver og en opplever at dagene er gode og fylt av fine øyeblikk.

Hva vi forventer av deg

Som frivillig skal du ikke erstatte ansattes arbeid, men bidra til å øke livskvaliteten til den enkelte. Frivillige kan være besøksvenner, stueverter, turvenner og bidra med aktiviteter som høytlesing, baking, sang og musikk.

Samarbeidspartnere

I tillegg til Sagenehjemmets egne frivillige samarbeider vi med besøkstjenesten i Røde Kors og Kirkens Bymisjon. Sagenehjemmet samarbeider med den Norske Terapihundskolen, og besøk av frivillige med besøkshunder.

Lyst til å prøve deg som frivillig?

Kontakt aktivitør Kjersti Haug på Sagenehjemmet

Veiledning

Som frivillig på Sagenehjemmet får du veiledning og hjelp til å finne aktiviteter du kan bidra med.

Ingrid, Oddvar og Solveig er hverdagshelter på Sagenehjemmet. Hver fredag ordner de til bingo sammen med aktivitøren Kjersti Haug.

Fredagsbingogjengen

Har du litt tid til overs og er glad i mennesker - så er det å være frivillig på Sagenehjemmet en lærerik og meningsfull aktivitet.

Berit Rio Wangen, frivillig på Sagenehjemmet
Vi har mange muligheter i nærmiljøet her med Akerselva i nærheten.Vi har mange muligheter i nærmiljøet her med Akerselva i nærheten.