Aktuelt

Søster Mary Threadgold deler ut diplomer til de nysertifiserte gruppelederne

Sr. Mary Threadgold var med på å sertifisere de første Sonas gruppeledere i Norge

Det ble en stor dag på Sagenehjemmet 30. november - de første 16 Sonas gruppeledere i Norge fikk sin sertifisering, og det av selve grunnleggeren, søster Mary Threadgold fra Irland.

13. desember 2021
Diakonhjemmet Omsorg
Foto: Pål A. Berg

Diakonhjemmet på Olavsfest 2021

Hva vil det si å tjene rettferdigheten? I løpet av seks dager under Olavsfest i Trondheim skal vi sammen med våre samarbeidspartnere, utforske mulige svar. Vi vil samtale om seks ulike temaer med diakonal praksis som rettesnor. Dere finner oss i Vår Frue Kirke fra torsdag 29. juli til og med tirsdag 3. august fra kl.17.00 til 17.45.

11. juni 2021
Årets Pridekake

Pridelunsj på Diakonhjemmet Omsorg

Hvit duk, pride flagg, regnbueboa, og god stemning var noe av det en ble møtt med på Omsorg+ taket denne varme sommerdagen. På menyen var det flott utsikt over Oslo, stor takhøyde, samt snitter og marsipankake med Prideflagg som tema. Det fikk frem både smil, latter, og gode samtaler.

8. juni 2021
Diakonhjemmet Omsorg
Helge Vivaas er ansatt som direktør for forretningsutvikling og administrativ støtte fra 1. juni 2021

Helge Vivaas vil styrke Diakonhjemmet Omsorg

– Med Helge Vivaas som direktør for forretningsutvikling og administrativ støtte har Diakonhjemmet Omsorg nå fått en svært erfaren og dyktig medarbeider inn i ledelsen. Jeg ser frem til å jobbe sammen med ham og vet han vil være en god støtte for utviklingen og driften av Omsorg, sier Helle D. Gjetrang direktør for Diakonhjemmet Omsorg

4. mai 2021
Diakonhjemmet Omsorg
Fra venstre: Fug. fagsjef i Mental Helse Aud Karin Bjørn, leder av Muslimsk Dialognettverk og sjefsimam Senaid Kobilica, direktør i Diakonhjemmet Omsorg Helle Gjetrang og byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester Rina Mariann Hansen. Foto: Nicolas Tourrenc

Starter Samtaletjeneste for muslimer

Muslimsk Dialognettverk, Diakonhjemmet Omsorg og Mental Helse starter Samtaletjeneste for muslimer. Tjenesten er for hele Norge, og åpner rett over påske – i starten på den muslimske høytiden Ramadan. Stiftelsen Diakonhjemmet gir økonomisk støtte til oppstart av tjenesten.

25. mars 2021
Foto: Dominic Robinson CC BY-SA 2.0

Diakoniens dag 2021: Sårbarhet i og etter koronaens tid

Pandemien setter vårt samfunn på prøve. Enkeltmenneskers og fellesskapets sårbarhet blottlegges. Virkningene av krisen kommer til å påvirke oss i lang tid. Hvordan tar vi med oss følgene av denne når koronaen en dag ikke er en trussel lenger?

17. februar 2021
Kristin Lahnstein Jørstad er ansatt som ny HR-direktør i Diakonhjemmet Omsorg.          Foto: Lina Nordlie

– Jeg skal ut på et eventyr i Diakonhjemmet Omsorg!

Foreldrene underviste på VID. Selv har hun slitt ut noen barnesko i Steinerud barnehage. Nå er hun «tilbake» som HR-direktør for Diakonhjemmet Omsorg. – Det føles litt som å komme hjem, sier Kristin Lahnstein Jørstad.

1. februar 2021
Diakonhjemmet Omsorg
– For meg handler jobben om å vise vei mot et mål og å feire alle de skritt vi tar underveis, sier Helle Dorthea Gjetrang. Foto: Karen Gjetrang

– Jobben min er å vise vei mot et mål

– Vi kan alle komme i sårbare situasjoner hvor vi trenger hjelp. Da er det viktig at hjelpen er der raskt, slik at vi lettere kommer oss igjen. Det er min ledestjerne i arbeidet. Hvor finnes det behov som ikke er dekket, og hva kan vi gjøre hver eneste dag for at tjenestene oppleves enda bedre, sier Helle Dorthea Gjetrang, direktør for Diakonhjemmet Omsorg. Søndag 3. januar fyller hun 60 år.

2. januar 2021
Diakonhjemmet Omsorg
Prosjektet "Kickstart på sykehjem" får 10 millioner fra DIKU

Prosjektet "Kickstart på sykehjem" får 10 millioner fra DIKU

VID vitenskapelige høgskole har fått tilslag fra DIKU for å gjennomføre et pilotprosjekt som skal styrke og videreutvikle sykehjem som læringsarena for første-års sykepleierstudenter. Diakonhjemmet Omsorgs sykehjem er samarbeidspartner i prosjektet i Oslo.

20. desember 2020
VID vitenskapelige høgskole og Diakonhjemmet Omsorg
Omsorg+ snart ferdig - bare uker til innflytting

Omsorg+ snart ferdig - bare uker til innflytting

Diakonveien Omsorg+ er snart klar for innflytting. 15. november begynner teamet av ansatte. Fra 1. desember kommer de første beboerne. – Planleggingen av oppstart og drift går på høygir – vi gleder oss veldig, sier daglig leder Hamid Reza Irai.

18. september 2020
Omsorg+